085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Eindhoven

Muizen in Eindhoven

Muizen in huis; de meeste mensen gruwelen alleen al van het idee. Toch bestaat er altijd een kans dat u last krijgt van muizen in of rondom uw woning. Veel doe-het-zelfzaken schermen met een uitgebreid assortiment van producten die u helpen van muizen af te komen, maar deze blijken niet altijd even effectief. In dat geval is het verstandig om een professional in te schakelen. In Eindhoven en omgeving kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional. Problemen met muizen  kunnen wij dankzij onze ruime ervaring vlug en blijvend voor u verhelpen.

Muizenbestrijding door uw expert

Bel nu vrijblijvend 085 - 106 1600 voor meer informatie over onze tarieven en de werkwijze.

Eerste hulp bij muizen

Een muizenplaag dient zo snel mogelijk verholpen te worden. Niet alleen kunnen deze beestjes veel schade aan uw eigendommen aanrichten; ook kunnen ze een gevaar voor uw gezondheid betekenen. Er zijn namelijk diverse nare ziekten die door muizen worden verspreid. Heeft u daarom problemen met muizen in huis, kom dan direct in actie! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in. We komen dan zo spoedig mogelijk naar u toe in de regio Eindhoven. We inspecteren de situatie en zorgen voor een gedegen plan van aanpak. Vervolgens gaan we aan de slag om de muizen te bestrijden. Zo kunt u snel weer genieten van een huis zonder ongewenste knaagdieren!

Soorten muizen

Er zijn tegenwoordig verschillende muizensoorten waar je als huiseigenaar last van kunt hebben. Hieronder een nuttig overzicht, waarin de meest-voorkomende muizensoorten zijn belicht. Als u zelf geen vertrouwen heeft in bestrijding kunt u natuurlijk altijd de door ons aangedragen professional inschakelen.

Zwarte muis

Als u een zwarte muis tegenkomt, moet u eerst bepalen of het echt geen zwarte rat is. Zwarte ratten komen namelijk een stuk vaker voor. Een goede manier om deze twee diertjes van elkaar te onderscheiden is de lengte van de staart, de oren, en de uitwerpselen. De rat heeft bijvoorbeeld een aanmerkelijk langere staart, die meestal langer dan het eigen lichaam is. Ook heeft de rat iets grotere keutels, die een bruine kleur hebben, in plaats van zwart. Ook het gedrag van ratten is anders. Muizen zijn doorgaans een stuk schuwer. Net als ratten kan de zwarte muis zich schuilhouden in de spouwmuur. Laat dit eventueel controleren door een ongediertebestrijder.

Veldmuis

Veldmuizen komen voornamelijk voor in landelijke gebieden. Ze hebben een voorliefde voor open velden en akkers, en leven van zaden, vruchten en kruiden. Veldmuizen houden net als eekhoorns geen winterslaap. Ze leggen een wintervoorraad aan die ze aanvullen met voedsel dat ze onderweg tegenkomen. De muizen zijn meestal de hele dag actief, maar vooral in de nacht en de schemering kun je ze vaak tegenkomen. Net als bosmuizen zijn veldmuizen vaak beschermd. Je kunt ze dus niet zomaar met gif te lijf gaan. Laat voor een effectieve bestrijding een ervaren vakman langskomen.

Bosmuis in huis

Zoals zijn naam al aangeeft leeft de bosmuis normaliter in een natuurlijke omgeving. Ze kunnen echter in huis voorkomen als de gelegenheid zich voordoet. De bosmuis lijkt vrij veel op de huismuis. Je kunt ze echter niet op dezelfde manier bestrijden. Net als de huismuis heeft de bosmuis een groot hoofd in vergelijking tot het lichaam. Ze hebben kraaltjesogen, grote oren, en een relatief lange staart. De vacht is bruin vanboven. Bosmuizen mag je niet zomaar bestrijden. Ze zijn immers beschermd. Probeer dus vooral je huis te beveiligen en eventuele toegangswegen dicht te maken. Schakel een expert in als dit niet blijkt te helpen.

Woelmuizen

Woelmuizen zijn kleine, lichtbruine muizen met een relatief korte staart. Je herkent ze doorgaans het beste aan de gaten in uw gazon of tuin. In principe zijn deze graafwerkzaamheden niet schadelijk. De woelmuis zorgt ervoor dat de bodem kan luchten en verspreidt ook nuttige schimmels. Soms kan hij planten echter ook beschadigen en borders overhoop woelen. Schakel in dat geval een ongediertebestrijder in. Aangezien woelmuizen beschermd zijn, mag je ze niet zelf bestrijden. De pesticiden die hiervoor gebruikt worden, zijn alleen voor gecertificeerde vakmannen. Andere methoden om de woelmuis te bestrijden, zoals de woelmuisklem, zijn niet erg effectief. Ze beslaan slechts een klein deel van de tuin en kunnen nooit het hele probleem verhelpen.

Muizenbestrijding bij bedrijven

Naast particulieren staan wij ook altijd klaar voor zakelijke klanten. Met onze specialisatie in bedrijfshygiëne kunnen wij u voorzien van advies en een bestrijdingsplan. Komt u ondanks hoge schoonmaakinspanning niet van knaagdieren in uw restaurant of bedrijfspand af? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij bieden eveneens een service overeenkomst aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijf niet alleen ongediertevrij is, maar dat ook blijft.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606