0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Eindhoven

Steenmarters in Eindhoven

Heeft u weleens een steenmarter gezien? Het is een prachtig beestje, met een roodbruine kleur en een lange staart. Deze dieren kunnen echter ook behoorlijk wat overlast veroorzaken. Ze kunnen bijvoorbeeld kabels in uw auto vernielen, of op zolder of in uw schuur voor problemen zorgen. Zoekt u een oplossing? In de regio Eindhoven staat de door ons aangedragen professional altijd voor u klaar.

Steenmarters verjagen

Sinds decennia is de steenmarter een beschermde diersoort. Er werd namelijk zo veel op gejaagd, dat er steeds minder exemplaren overbleven. De maatregel bleek succes te hebben: er zijn nu weer veel meer van deze diersoort in Nederland te vinden. Zo veel zelfs, dat ze regelmatig voor veel overlast zorgen.

Het vangen of doden van een steenmarter is vanwege de beschermde status van het beestje niet toegestaan. Dat betekent echter niet, dat er geen mogelijkheden zijn om van de overlast af te komen. Verjagen is bijvoorbeeld wel een optie. En dankzij onze jarenlange ervaring en moderne middelen kunnen wij u hierbij graag van dienst zijn. Dus woont u in Eindhoven en omgeving en ervaart u overlast van steenmarters? Neem contact met ons op. We komen dan naar u toe om de situatie te inspecteren en voor een passende oplossing te zorgen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606