085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Eindhoven

Steenmarters in Eindhoven

Heeft u weleens een steenmarter gezien? Het is een prachtig beestje, met een roodbruine kleur en een lange staart. Deze dieren kunnen echter ook behoorlijk wat overlast veroorzaken. Ze kunnen bijvoorbeeld kabels in uw auto vernielen, of op zolder of in uw schuur voor problemen zorgen. Zoekt u een oplossing? In de regio Eindhoven staat de door ons aangedragen professional altijd voor u klaar.

Steenmarters verjagen

Sinds decennia is de steenmarter een beschermde diersoort. Er werd namelijk zo veel op gejaagd, dat er steeds minder exemplaren overbleven. De maatregel bleek succes te hebben: er zijn nu weer veel meer van deze diersoort in Nederland te vinden. Zo veel zelfs, dat ze regelmatig voor veel overlast zorgen.

Het vangen of doden van een steenmarter is vanwege de beschermde status van het beestje niet toegestaan. Dat betekent echter niet, dat er geen mogelijkheden zijn om van de overlast af te komen. Verjagen is bijvoorbeeld wel een optie. En dankzij onze jarenlange ervaring en moderne middelen kunnen wij u hierbij graag van dienst zijn. Dus woont u in Eindhoven en omgeving en ervaart u overlast van steenmarters? Neem contact met ons op. We komen dan naar u toe om de situatie te inspecteren en voor een passende oplossing te zorgen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606